Om Analogo

OM ANALOGO

Konsultfirman Analogo startades 2015 med ambitionen att realisera den stora potential som finns i att utmana nuläget, och medvetet och oförtrutet arbeta för att få kultur och struktur att samverka bättre.

Vi stöttar ägare och ledning av mindre till medelstora företag och organisationer med en personlig och passionerad leverans med stor integritet. Vi tar på blåstället och lyssnar, diskuterar och ifrågasätter för att i samarbete med kunden åstadkomma bästa möjliga resultat.

Analogos grundare Hans Kihl har 20 års erfarenhet som managementkonsult, konsultchef, och delägare i en konsultfirma. De flesta kunderna har varit svenska och internationella börsnoterade bolag, inom allt från tillverknings- och processindustri till dagligvaruhandel och tjänsteproduktion, och har spänt från Nordamerika till Indien. Arbetet har främst rört ledning, ledarskap och beslutsstöd för ledningen på olika nivåer. En av höjdpunkterna var delaktigheten i att utveckla och implementera Scanias Produktionssystem i nära samarbete med Scania och Toyota.

De gedigna erfarenheterna från konsultarbete, ledningsarbete, och eget ledarskap, ger en mycket bred bas att utgå ifrån för att hjälpa nya kunder prestera ännu bättre utifrån deras unika situation.

Analogo har sitt säte i Stockholm, men levererar där kunden och behovet finns.

hk

Hans Kihl, grundare Analogo