Erbjudande

DIN PERSONLIGA TRÄNARE I LEDNINGSROLLEN

När slicen inte vill ge sig tar du hjälp av din golfpro. Det kan vara svårt att hitta det bästa pudret, men med en bergsguide får du åka orört fluff. Inför ”Beach 2017” hjälper din personliga tränare dig att hitta rätt form. Men vad gör du när det inte blev full utväxling på omorganisationen; det är svårt att få ledningsgruppen att fungera som ett lag; medarbetarnöjdheten är inte på topp; nyckelkompetenser slutar?

Du träffar din Personliga Tränare i ledningsrollen en gång i månaden, i din verksamhet, för att arbeta med utvecklingsplanen. Vi arbetar med ditt personliga ledarskap, ledningsstrukturen och operativa projekt, för att så fort som möjligt komma till förändring och resultat i verksamheten.

Lägg din energi på att utveckla de delar av ditt ledarskap som har direkt effekt på verksamhetens utveckling. Vi tar tempen på din verksamhet för att identifiera de största utmaningarna, och tar fram din ledarprofil för att förstå dina styrkor och potentialer som ledare. Med detta som utgångspunkt tar vi tillsammans fram en utvecklingsplan för att skapa direkt effekt i verksamhetens prestation.

För utvecklingen av det personliga ledarskapet ingår 12 e-lektioner, som stöd för ditt arbete mellan PT-passen. Din Personliga Tränare i ledningsrollen finns också tillgänglig för rådgivning 24/7 mellan PT-passen, och i kulisserna finns vårt nätverk av experter.

Tjänsten är ett abonnemang som är lätt och snabbt att komma igång med, och det finns ingen uppsägningstid: vi arbetar tillsammans så länge du känner att det ger ett värde i din verksamhet.

Läs mer i vår produktbroschyr, eller provkör verksamhetsdiagnosen.

Ledarskap - Verksamhet R5